TALK Zone

Мікро-рантьє Ярослав Будзишен уже більше 6 років ухиляється від сплати податків та аліментів

З’ясувалося, що Будзишен Ярослав Леонардович, 27.10.1974 року народження, син Будзишена Леонарда здає в оренду більше 5 квартир у Києві, ухиляючись від сплати податків. Із такої неоформленої діяльності рантьє, Ярослав щороку отримує більше 900 тис гривень готівкою. 

Щоб не світитись для податкової, чоловік щомісяця особисто приїжджає з передмістя Києва та виключно готівкою забирає орендну плату в квартирантів. Квартири оформлені на різних осіб, в тому числі родичів та батька Будзишена.

31.01.23

Окрім несплати податків, киянин, син екс-заступника голови правління «Нафтогаз України», схоже не зовсім добросовісно веде свою незареєстровану підприємницьку діяльність. За його номером 0673883737 у Getcontact є багато неоднозначних підписів щодо шахрайства та обману.

31.01.23

Крім цього у Дарницькому районному суді міста Києва в судових реєстрах за 2019 рік значиться справа № 753/14049/19 по стягненню аліментів з Будзишена Ярослава та визначенні опіки та місця проживання дитини.

31.01.23

З джерел наближених до особи також відомо про проросійські погляди Будзишена та для прихожан московського патріархату це характера ознака. 

Рантьє веде максимально непублічний спосіб життя, не веде соцмереж, тож крім судової справи по аліментах в інтернеті складно знайти ще якісь інформацію. Втім, цифровізація і реформи в України прискорюються, а це вселяє віру, що вже у близькій перспективі такі горе підприємці-ухилянти будуть взяті на податковий облік та чесно сплачуватимуть податки в казну.

Автор: Дмитро Ткаченко




Аналитика

Теги